Safe At Home, Safe On The Web

Okulumuzun kurucu olarak yürüttüğü Türkiye, Romanya ve İspanya ortaklı, SAFE AT HOME, SAFE ON THE WEB eTwinning Projemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında çalışmalarına devam etmektedir. Proje çalışmalarına katılan öğrencilerimizi, öğretmenimizi, ve emeği geçen ve  destek olan öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ederiz.

19.12.2020 352

Safe At Home,Safe On The Web

Proje Bilgisi: Okulumuz İngilizce Öğretmeni Elif ÇAKIR'ın kurucu olarak yer aldığı Türkiye, Romanya ve İspanya ortaklı projemize 19 öğretmen, 176 öğrenci ve 40 misafir katılmıştır.

Proje Konusu: Evde Güvende ve Webde Güvende olmak. Dijital vatandaşlık, media okur yazarlığı ve egüvenlik

Proje Yaş Aralığı: 16-19

Proje Blog Sayfası: https://safetwinning.blogspot.com/

Projenin Durumu: Tamamlandı