Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yüksel Gülaç'tan Math Street Projemize Destek..

Okul Müdürümüz Fatma Ergen, Matematik Öğretmenimiz Damla Yahyaoğlu, İngilizce öğretmenimiz Hatice Mestanoğlu ve öğrencilerimiz "Math Street" (Matematik Sokağı) adlı Uluslararası e-twinning projelerini tanıtmak için Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

03.05.2022 632

Matematik öğretmenimiz Damla Yahyaoğlu kurucusu olduğu proje için "Projemiz; Türkiye, İspanya ve Romanya ortaklı uluslararası bir projedir ve projemizin amacı öğrencilerin teknolojik temelli çalışarak matematik dersine olan ilgilerini artırmaktır" dedi.

İngilizce öğretmenimiz Hatice Mestanoğlu yürütücü ortağı olduğu proje için; "Proje sayesinde öğrencilerin İngilizce dil gelişim becerilerine de katkı sağlandı" dedi

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yüksel Gülaç öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Desteklerinden dolayı Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yüksel Gülaç'a teşekkür ediyoruz.

03-05-202203-05-2022