Arifiye Belediye Başkanı Sayın İsmail Karakullukçu'dan Projemize Destek...

Arifiye Belediye Başkanı Sayın İsmail Karakullukçu'dan Projemize Destek...

Math Street projesi için Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret ettik.

03.05.2022 1172

 Belediye Başkanımız Karakullukçu Okul Müdürümüz Fatma Ergen ve Math Street isimli uluslarası eTwinning projesini yürüten öğretmen ve öğrencilerimizi makamında ağırladı. Matematik öğretmenlerimizden Damla Yahyaoğlu'nun kuruculuğunu yaptığı ve İngilizce öğretmenlerimizden Hatice Mestanoğlu ile birlikte yürüttükleri İspanya, Türkiye ve Romanya ortaklığında gerçekleştirilen uluslarası eTwinning projesi kapsamında yapılan çalışmaları inceledi. Öğrencilerin yaptıkları çalışmaları değerlendirerek tebrik etti.

 Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada;" Nazik ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etti. Arifiye Belediyesi olarak tüm olanaklarımızı sizlerin hizmetine sunuyoruz. Siz değerli öğrencilerimizin de Arifiye'mizi her platformda başarı ile temsil etmeniz bizleri gururlandırıyor. Yaptığınız proje dolayısıyla sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

 Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz proje kapsamında yaptıkları çalışmalar ile oluşturdukları takvimi Başkan İsmail Karakullukçu'ya takdim ettiler. Başkan Karakullukçu projeyi desteklediğini belirterek öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür etti. Arifiye Belediyesinin desteğiyle okulumuzda oluşturulan Matematik Sokağı ile birlikte "Math Street" projesi tamamlanmış oldu. Desteklerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız İsmail Karakulluçu'ya ve Arifiye Belediyesine teşekkür ederiz.

03-05-202203-05-2022